De Glaskoning is een glaszetbedrijf. Wij leveren en zetten glas in woningen en gebouwen. Zowel nieuwbouw als onderhoud (glas reparatie, glasservice).
Wij werken voor particulieren, schildersbedrijven, aannemers, woningcorporaties, verenigingen en verzekeringsmaatschappijen. Of het nu om een kapotte ruit in de schuur gaat of plaatsing van isolerende beglazing voor uw hele woning. Wij beschikken over een grote keuze aan verschillende glassoorten voor zeer diverse toepassingen.

Eigen glas- en herstelservice
Wij hebben een eigen glas- en herstelservice en zijn met goed opgeleide specialisten snel ter plaatse om te zorgen voor een noodreparatie of het uitvoeren van direct herstel aan glas. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij onze meldkamer terecht.

Soorten glas
Wij leveren en plaatsen alle soorten glas. U kunt hierbij onder andere denken aan: isolatieglas, enkel glas, monumentaal glas, glazen achterwanden en glazen douchedeuren.

Oók voor speciaal glas
Naast het gebruikelijke vlakglas en dubbel glas hebben wij ook een groot assortiment speciaal glas. De keuze voor een bepaalde glassoort wordt mede bepaald door de plaats waar het glas moet komen en welke (extra) functionaliteit u ervan verwacht. De specialisten van de Glaskoning vertellen u graag meer over de mogelijkheden en wat voor u de beste oplossing is. De speciale soorten glas die wij leveren zijn onder meer: brandvertragend glas, inbraakwerend glas, gehard glas, scheepsglas, veiligheidsglas, gekleurd glas, figuurglas en spiegelglas.

Glasbestand inventariseren
Wij kunnen uw gehele glasbestand inventariseren, waarbij alle ruiten worden geïnspecteerd, opgemeten, genummerd en in kaart gebracht. Dit heeft als voordeel dat u bij een schademelding aan onze 24-uur service alleen maar het nummer van de ruit door hoeft te geven. Vervolgens wordt er direct een nieuw exemplaar gefabriceerd. Bij scholen en winkelketens vermindert dit inventarisatie systeem de overlast aanzienlijk.

Als u wilt weten wat De Glaskoning voor uw VvE kan betekenen meld u dan aan voor de VvE winkel en wij nemen contact met u op om uw situatie te bespreken.

aanmelden