vos en de lange

Zonnepanelen voor VVE's, investeren in een VvE groene toekomst, The Green VvE Deal!

Een groot aantal VvE's in Nederland kampen met forse uitgaven voor stroom en dit zal in de toekomst alleen maar nog hoger worden, door de stijgende energieprijzen. Het meeste gebruik van de stroom o.a. in de VvE wordt gebruikt voor de lift en de gemeenschappelijke ruimtes. Tegenwoordig kan men stroom voordelig opwekken met zonnepanelen. Dankzij onze scherpe prijzen die wij uw VvE kunnen aanbieden zijn de rendementen zeer hoog en de terugverdientijden kort voor de VvE.

Hoe gaan wij te werk?

Als 1e inventariseren wij de mogelijkheden voor uw VvE. Wij zullen o.a. het dak bekijken en op welke wijze wij de installatie kunnen realiseren. Tevens bekijken wij andere energie reducerende maatregelen, zoals het kunnen plaatsen van LED verlichting.

Hierna ontvangt u van ons een offerte met de verschillende mogelijkheden en prijzen die wij uw VvE aanbieden.

The Green VvE Deal is revolutionair en nieuw in de markt en werkt met een betrouwbare installateur van hoogwaardige zonnepanelen en nieuwste generatie omvormers, beide met hoge efficiëntie.
Het uitgangspunt is altijd dat u tevreden moet zijn en blijven over de installatie en daarom bieden wij u ook na installatie een jaarlijkse serviceovereenkomst aan voor het onderhoud van uw panelen en installatie.

Meld nu direct uw VvE aan via de VvE winkel en ontvang kosteloos (normaal € 299,-) de offerte op maat van ons.

aanmelden