vos en de lange

U, als zelfstandig VvE of VvE beheerder weet, dat het onderhouden van een gebouw van cruciaal belang is. Uiteraard zijn hier loodgieters, bouwbedrijven en schilders voor nodig. Maar hoe zit het eigenlijk met die pomp of hydrofoorset die zorgt dat iedereen genoeg druk op de leidingen heeft staan?

JB Pompen is specialist in het onderhouden en reviseren van alles wat met pomptechniek te maken heeft. Te weinig druk op de kraan is een welbekend probleem. Een gebouw of complex maakt vaak gebruik van een of meerdere pompensystemen die zorgen voor voldoende druk op de leiding zodat elke bewoner met gemak de was kan draaien en kan douchen.

Het onderhouden en repareren van deze pompen is specialisten werk. JB Pompen heeft jarenlange kennis en ervaring waar u gebruik van kan maken. Wij begrijpen onze klanten en denken met hen mee naar de best mogelijke, economisch verantwoorde oplossingen.
Ook onderhoud en levering van rioolputten behoord tot één van onze diensten. Zo hebben wij in de regio Haaglanden tientallen rioolputten in ons beheer, welke wij schoonspuiten en de pompen vervangen/repareren waar nodig.

Wij kunnen u als zelfstandig Vereniging van Eigenaren of VvE beheerder een aantrekkelijk onderhoudscontract aanbieden. Bovendien werken wij met een kortingsysteem waarmee de korting op materialen of een nieuw systeem kan oplopen tot wel 40%!

Wanneer u zich aanmeldt voor de VvE Winkel kunt u via onze applicatie een offerte opvragen bij JB pompen. Zij zullen vervolgens contact met u opnemen om uw specifieke wensen en eisen door te spreken, en vervolgens een offerte te maken.

aanmelden