Schildersbedrijf voor particulieren en bedrijven
Nederveen Schilderwerken bestaat al meer dan 130 jaar en is onderdeel van de Koning Groep. Wij doen alles op het gebied van schilderwerken, binnen en buiten en van woonhuis tot appartementen-complex.
Wij werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven zoals: VvE Beheer, aannemers, scholen, ziekenhuizen, gemeentes en diverse overheidsinstellingen. Nederveen Schilderwerken is actief in heel Nederland. Wij zijn niet regiogebonden en indien gewenst werken wij zelfs in het buitenland.

Bij schilderwerk komt meer kijken dan u denkt
Goed schilderwerk begint met een juiste voorbehandeling. Binnen de Koning Groep is jarenlange ervaring met alle soorten ondergronden van staal tot hout en van aluminium tot beton.
Reinigen en opruwen zijn essentieel, maar ook met problemen als corrosie, betonschade en houtrot kunnen onze schilders zonder probleem overweg.
Wij beschikken bovendien over gespecialiseerde straal- en spuithallen waar o.a. kozijnen, deuren en gevelelementen van zowel hout als metaal voorzien kunnen worden van een coating systeem. Zo kunnen bijvoorbeeld balkonhekken en leuningen eenvoudig in deze hallen gerenoveerd worden.
Ook de keuze van de verf is belangrijk. Soms zijn specifieke coatings nodig: Welk product is in uw geval de beste keuze? En welke verf heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding? Waarmee bent u op termijn het beste af? Welk onderhoud vereist het verfwerk om het in goede staat te houden?

Wij kunnen bij al deze aspecten met u meedenken om u een goed en betrouwbaar advies te geven.
Kortom bij Nederveen Schilderwerken kunt terecht voor:
• Binnen- en buiten schilderwerk
• Straalwerkzaamheden
• Betonrenovatie en -conservering
• Houtrot reparatie
• Speciale coatings
• Glaslevering en -herstel

Werkzaam voor Vereniging van Eigenaren enVvE Beheer
Nederveen Schilderwerken werkt voor diverse Vereniging van Eigenaren en VvE Beheer. Door onze professionele aanpak en vakkundige mensen, zijn wij al jaren een betrouwbare partner voor deze doelgroep. Wij geven u dan ook graag meer informatie wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Het meerjaren onderhoudsplan
Het onderhouden van het schilderwerk van uw woning, pand(en) of appartementencomplex is zeer belangrijk. Met een meerjaren onderhoudsplan voor uw schilderwerken, kunt u dit optimaal financieel inplannen. Hierdoor worden de totale onderhoudskosten ook nog eens verlaagd!

Als u wilt weten wat Nederveen voor uw VvE kan betekenen meld u dan aan voor de VvE winkel en wij nemen contact met u op om uw situatie te bespreken.

aanmelden