vos en de lange

Hartsafe met een AED.
Elke week worden 300 Nederlanders buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand.Het overgrote deel van de mensen die getroffen worden door een hartstilstand, bevinden zich in en rond het huis of kantoor. Op dit moment overleeft maar 5 tot 10 procent van de slachtoffers.

Helaas komt de ambulance in 90% van de gevallen te laat om iemand met een stroomstoot te kunnen redden. Zelfs bij directe reanimatie en snelle beschikbaarheid van een ambulance
overleeft meer dan 80% een hartstilstand niet. Dat zijn schrikbarende cijfers. Snelle en doeltreffende hulp van omstanders is van levensbelang.

Waarom Philips?
De Philips HeartStart HS-1 AED is de meest verkochte AED ter wereld. En niet zonder reden. Vele onderzoeken bewijzen dat de HS-1 zowel op medisch als technisch gebied tot de
wereldtop behoort. Ook levert de Philips AED de snelste schoksnelheid ter wereld. U begrijpt hoe belangrijk dit is in een situatie waar elke seconde telt!

Philips HeartStart HS-1 AED inclusief:

Speciale VvE prijs: Van € 1370,- voor € 1.095,-
(€ 1.160,70 incl. BTW)

Maak ook gebruik van onze AED instructies:
AED instructie (voor mensen met BHV/EHBO diploma) € 145,00 (€ 172,55 incl. BTW)
AED + Reanimatie instructie € 250,00 (€ 297,50 incl. BTW)

Wilt u de AED ophangen? Vraag dan naar ons assortiment ophangbeugels of kasten voor binnen of buiten gebruik.

Wanneer u zich aanmeldt voor de VvE Winkel kunt u via onze applicatie informatie over deze aanbieding opvragen bij ProCardio. Zij zullen vervolgens contact met u opnemen om uw specifieke wensen en eisen door te spreken.

aanmelden